Kundvagnen är tom 

Om Molins Guld & Silver

Vi på Molins Guld och Silver i Kalmar är 3 kunniga och engagerade personer som kan hjälpa dig med alla typer av guldsmedsarbeten. I vår butik kan du hitta förlovningsringar, vigselringar och många unika, annorlunda smycken i 18K guld, 925 silver och 950 Platina.

Anna

Guldsmedsmäster/Ägare.

Jag började som lärling hos Anders Molin 2004. Sedan Februari 2018 är jag stolt ägare av Molins Guld och Silver. Jag är fast besluten att föra det genuina hantverket vidare. Att få fortsätta skapa unika smycken som håller hög kvalitet till mina kunder är något jag brinner för. Efter många år i branschen och med ett stort intresse av formgivning har jag en gedigen kunskap att luta mig tillbaka på för att hjälpa just dig på bästa sätt. 

Ewa

Ewa var den första jag nyanställde i företaget. Med sin sprudlande energi servar hon våra härliga kunder i butiken. Med stor känsla för det estetik skyltar hon i butiken och fixar så att allt är i sin ordning.

Ewa tycker det bästa med yrket är att få träffa så mycket människor. Att få göra så kunden känner sig välkommen och sedd, att få ge det där lilla extra.

Linus

Guldsmed

Linus, utbildad guldsmed anställdes i september 2018. Han är även en väldigt skicklig handgravör. Med stort engagemang är han en klurig problemlösare. Som med glädje tar sig an alla uppgifter!

Linus tycker det bästa med yrket är att man får använda sin kreativa sida samtidigt som det är utmanande då inget arbete är det andra likt. Det är roligt att skapa glädje med hantverket!

Historik

1958 Startade guldsmeden Nils W Johansson företaget Guld-Nils på larmgatan 30 i Kalmar. År 1989 förvärvade guldsmedsparet Anders och Ingrid Molin butiken och drev den vidare i 29 år. 2018 var det dags för mig Anna Jonsson att ta över stafettpinnen och ta företaget in i framtiden. Det känns extra roligt att få driva vidare ett företag med så gamla anor.